INSIGHT VEGAN

СЕМПЛОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ Е ИЗБОРЪТ НА INSIGHT VEGAN

Натурална козметика проектирана като взаимна синергия между древната мъдрост на фитоекстрактите и фитомаслата и използването на органичните съставки по етичен метод.


Природата е източникът на вдъхновение за INSIGHT - вдъхновете се и вие. 

 

ПРЕДИМСТВАТА НА INSIGHT ЗА ВАС И ЗА ПРИРОДАТА

ОЗОНИРАНА ВОДА
Водата е основната съставка при създаването на козметичните продукти, както носител на активни съставки и екстракти във формулите. Поради тази причина, преди производството на продуктите водата се озонира в лаборатории Eley от години. Изследванията потвърждават, че озонът (молекула, съставена от три кислородни атома) е валидна алтернатива на традиционните агенти като хлор и неговите съединения. В сравнение с тях озонът има по-висока окислителна сила, което го прави ефективен срещу по-широк спектър от бактерии. При ниски нива на концентрация озонът е нетоксичен и се връща в първоначалния си вид (кислород) за кратко време, без да оставя остатъци. Употребата му също гарантира бърза, безопасна, дълбока и напълно екологична санитария, което прави водата микробиологично чиста, в перфектното състояние, за активно включване на функционалните принципи.

VEGAN OK
Цялата линия INSIGHT е сертифицирана с VEGAN OK. Този стандарт е създаден с идеята да насърчава разпространението на културата за уважение към живота и околната среда, репрезентирана към тези, които не са вегани или вегетарианци. Целта е подобни ценности да бъдат общо наследство за всички.

Следователно, купувайки продукт с логото VEGAN OK, автоматично получавате гаранция от производителя, че продуктът не съдържа съставки от животински произход, както и няма пряка експлоатация и убиване на животни.

ОРГАНИЧНИ ЕКСТРАКТИ
Основните активни съставки в козметичните продукти са добити от биологично земеделие със сертифицирани култури. Постига се изключителен синхрон между естествено произведените масла и добитите екстракти, като така се повишава мекотата и подхранващите свойства на формулите.

Изборът на органични активни съставки означава опазване на планетата, защита на работниците, които са част от производствената верига и защита на благосъстоянието на крайните потребители.

ТЕСТ ЗА НИКЕЛ
Всички формули са тествани За никел, ‹0,5 PPM, за да се гарантира по-голяма безопасност в случай на свръхчувствителност.

НАТУРАЛНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ
Формулите съдържат висок процент естествени съставки - повече от 96% осреднено от общата формула е съставена от суровини от естествен произход.

100% ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ 
Подчертаваме, че козметичната линия INSIGHT е със 100% италианско ноу-хау: качеството на продукта е гарантирано, от лабораторията до доставката, в над 40 страни по света. Стойност, която е белег на отличие, съвършенство и стил.

БЕЗ SLS / SLES 
​Всички шампоани са произведени без сулфати SLS / SLES (Sodium Lauryl Sulfate and Sodium Laureth Sulfate), считани за агресивни и дразнещи скалпа сърфактанти. Вместо тях във формулите са използвани по-нежни почистващи агенти (Sodium Coceth Sulfate), извлечени от кокосов орех. Използването на повече дермо-съвместими почистващи продукти означава повече защита за здравето на кожата на главата и поддържане на скалпа в баланс. 

БЕЗ МИНЕРАЛНИ МАСЛА И ПЕТРОЛАТУМИ
Най-често срещаните токсини в козметиката са петролатум или наричани още вазелини (Paraffinum liquidum). Това са рафинирани петролни продукти филмообразуващи свойства, които предотвратяват правилната транспирация и оксигенация на скалпа и косата. Във формулите на INSIGHT тази съставка е подменена с по-дермо-съвместими, естествено получени съставки със същите свойства, но по-малко вредни за здравето. Целта е кожата на главата и косата да имат възможност да дишат. 

БЕЗ СИЛИКОНИ, БЕЗ ПАРАБЕНИ И БЕЗ MIT 
* Силиконите са неорганични полимери, получени от силикон, които се получават чрез процеси на химичен синтез. Въпреки че е вярно, че те придават незабавна мекота и блясък на косата, благодарение на своя филмообразуващ ефект, те предотвратяват проникването на активните съставки, тъй като те запушват люспите на кутикулата. Затова INSIGHT не ги изполват във формулите си.

​Парабените и MIT са консерванти, които са обект на спорове относно това дали са вредни или не, тъй като научните изследвания все още не са взели окончателна позиция. Докато се намери окончателен отговор INSIGHT ще изполват във формулите си алтернативни консерванти - биоразградима смес от плодови киселини (натриев бензоат и калиев сорбат) за шампоаните, консервантна смес (бензилов алкохол и естествено получено омекотяващо средство, глицерил лаурат) за маски и балсами. 

БЕЗ СИНТЕТИЧНИ ОЦВЕТИТЕЛИ И АЛЕРГЕНИ (АРОМАТИ)
Всички продукти на INSIGHT са без синтетични оцветители, с изключение на един продукт (Анти-жълт шампоан), при който използването на багрилото е неизбежно, тъй като извършва действие, необходимо за формулата.

Използвани са само аромати без алергени, за да се постигнат възможно най-нежни терапии за косата и скалпа, подходящи и за най-чувствителните кожи. 

100% РЕЦИКЛИРУЕМОСТ НА ОПАКОВКИТЕ 
* За всички буркани и бутилки се използва rPET. Използваният PET (полиетилен терефталат) е лека термопластична смола, която благодарение на безкрайните си възможности за рециклиране има отличен профил от гледна точка на устойчивостта в околната среда. PET принадлежи към групата на полиестерите, материал, който се превръщат във вискозна течност при висока топлина и лесно се обработват, като при понижаване на температурата се трансформират в твърдо състояние. Тъй като структурата им не претърпява модификации, материалът може да бъде подлаган повече от веднъж на топлинни процеси на ремоделиране. Именно тази характеристика на PET го прави 100% рециклируем и с възможно да се трансформира в rPET. Затова се използва във всички бутилки и буркани от линията INSIGHT.

* Всички капачки са изработени от 100% рециклиран РР. 

* Всички тубички са произведени от 100% биобазиран РЕ (биологичен материал, получен от захарна тръстика). 

* Всички етикети са произведени от рециклиран РЕТ с минимално съдържание от 25% на смола. 

 

ЛЮБОВ (Love) / ГРИЖА (Care) / ЖИВОТ (Life) / УСЕЩАНЕ (Feel)
Всяка опаковка репрезентира изборът на INSIGHT. И това не се отнася просто до избора на суровини и материалите. Това е философията на линията, изразена в няколко думи: 

LOVE: ЛЮБОВ към Природата и Планетата Земя  
CARE: ГРИЖА към себе си преди всичко
LIFE: Живот в синхрон със заобикалящия ни свят
FEEL: УСЕЩАНЕ и чувстване на вашата вътрешна красота
СЕРТИФИКАТИ НА КОМПАНИЯТА И НА ПРОДУКТИТЕ 
ISO 9001 (система за качество) и ISO 22716 (GMP - добра производствена практика) са фирмените сертификати, които предоставят на лаборатория ELEY по-добър контрол върху производствените процеси. 

ECO BIO COSMETICS: Еко Био козметичен сертификат, предоставен от ICEA, един от най-признатите органи в сектора за екологично и етично сертифициране. Сертифицираната козметика на първо място трябва да отговаря за благосъстоянието на тялото. Продуктите преминават под строг дерматологичен контрол и различни тестове, за да са подходящи за всеки тип кожа. Сертификатът гарантира чисти и щадящи формулировки, които са подходящи и за свръхчувствителната, деликатна кожа. Подобни формули са базирани на внимателно подбрани и селектирани суровини, следвайки строги процедурни указания, чиито принципи се основават на концепциите за органично, екологично и натурално качество. Серията за кожа SkinCare и серията за мъже Man са сертифицирани с ECO BIO COSMETICS.

COSMOS NATURAL: Международно признат стандарт, разработен от петте основни европейски сертифициращи агенции за натурална и органична козметика. Установява изискванията, които трябва да бъдат изпълнени, за да може козметичният продукт да бъде наречен натурален. Целта му е прилагането на принципите на устойчивото развитие по цялата производствена и дистрибуционна верига - от характеризиране на суровините до дистрибуцията на готовите продукти. Следователно крайната цел е оптимално справяне с проблемите, които са от съществено значение за околната среда и благосъстоянието на хората на планетата, както и насърчаване развитието на все повече природни и органични козметични продукти.  Серията за чувствителен скалп Sensitive и серията за раздразнен скалп Lenitive са сертифицирани с COSMOS NATURAL.

Подробно

Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Производител: ROLLAND
ПРОФЕСИОНАЛЕН АНТИОКСИДАНТЕН БАЛСАМ INSIGHT ANTIOXIDANT 400 МЛ. Професионален балсам INSIGHT  за нормална и леко суха коса с бетакаротин + комплекс от соя , жожоба и лешник . Тонизира косата . Начин на употреба : След измиване с шамп..
16.00 лв.
Производител: ROLLAND
Професионален балсам INSIGHT  за нормална и леко суха коса с бетакаротин + комплекс от соя , жожоба и лешник . Тонизира косата . Начин на употреба : След измиване с шампоан от серията , разпределете върху влажна коса , по дължините и въ..
23.00 лв.
Производител: ROLLAND
Подхранващ душ гел за нежно почистване и подсилване на защитната бариера на кожата    INSIGHT Skin Body Cleanser е нежен и деликатен душ гел за почистване кожата на тялото. Поддържа хидролипидния слой на кожата, подсилва естестве..
19.00 лв.
Производител: ROLLAND
INSIGHT Skin Body Scrub е нежна скраб за ексфолиране и изглаждане на кожата. Елиминира мъртвите кожни клетки, премахва наслагвания и замърсявания по кожата. Стимулира микроциркулацията, регенерира обновяването на епидермиса. Подготвя к..
22.00 лв.
Производител: ROLLAND
ПРОФЕСИОНАЛЕН АНТИОКСИДАНТЕН ШАМПОАН INSIGHT ANTIOXIDANT 400 МЛ. Професионален шампоан INSIGHT  за нормална и леко суха коса с бетакаротин + комплекс от соя , жожоба и лешник . Тонизира косата . Начин на употреба : Нанесете равномерн..
19.00 лв.
Производител: ROLLAND
Професионален шампоан INSIGHT  за нормална и леко суха коса с бетакаротин + комплекс от соя , жожоба и лешник . Тонизира косата . Начин на употреба : Нанесете равномерно върху мокра коса . Изплакнете . Производител : Rolland Srl , ..
23.00 лв.
Производител: ROLLAND
ПРОФЕСИОНАЛЕН БАЛСАМ INSIGHT ANTI FRIZZ ЗА ЗАПЛИТАЩА СЕ КОСА 400 МЛ. Хидратиращ балсам против заплитане на косата с биологичен екстракт от ленено семе и фитокомплекс от масло от какао , памук и коноп . Хидратира и подхранва в дълбочина . О..
16.00 лв.
Производител: ROLLAND
ПРОФЕСИОНАЛЕН БАЛСАМ INSIGHT COLORED HAIR ЗА БОЯДИСАНА КОСА 400 МЛ. Поддържащ балсам за боядисана коса  с екстракт от хина и фитокомплекс от масло от манго , макадамия и гроздови семки . Защитава цвета от външни агресии . Косата придобива ..
16.00 лв.
Производител: ROLLAND
Поддържащ балсам за боядисана коса  с екстракт от хина и фитокомплекс от масло от манго , макадамия и гроздови семки . Защитава цвета от външни агресии . Косата придобива мекота и блясък . Начин на употреба : След измиване с шампоан о..
26.00 лв.
Производител: ROLLAND
ПРОФЕСИОНАЛЕН БАЛСАМ INSIGHT DAILY USE ЗА ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА 400 МЛ. Енергизиращ балсам за честа употреба с екстракт от лимон и фитокомплекс от масло от кайсия , слънчоглед и царевица . Поддържа естественото ниво на хидратация на косъма , прида..
16.00 лв.
Производител: ROLLAND
Енергизиращ балсам за честа употреба с екстракт от лимон и фитокомплекс от масло от кайсия , слънчоглед и царевица . Поддържа естественото ниво на хидратация на косъма , придавайки мекота и гладкост . Начин на употреба : След измиване с шамп..
23.00 лв.
Производител: ROLLAND
ПРОФЕСИОНАЛЕН БАЛСАМ INSIGHT DAMAGED HAIR ЗА УВРЕДЕНА КОСА 400 МЛ. Професионален балсам INSIGHT  за увредена коса с екстракт от пшеничен зародиш + арган , масло от маслини и оризови протеини . Възстановява в дълбочина увредената коса . ..
19.00 лв.
Производител: ROLLAND
Професионален балсам INSIGHT  за увредена коса с екстракт от пшеничен зародиш + арган , масло от маслини и оризови протеини . Възстановява в дълбочина увредената коса . Начин на употреба : След измиване с шампоан от серията , разпредел..
26.00 лв.
Производител: ROLLAND
ПРОФЕСИОНАЛЕН БАЛСАМ INSIGHT DRY HAIR ЗА СУХА КОСА 400 МЛ. Подхранващ балсам за суха коса с биологичен екстракт от овес и фитокомплекс от масло от бадем , кокос и илипе . Предназначен за много сухи коси , придава еластичност , гъвкавост и блясъ..
16.00 лв.
Производител: ROLLAND
Подхранващ балсам за суха коса с биологичен екстракт от овес и фитокомплекс от масло от бадем , кокос и илипе . Предназначен за много сухи коси , придава еластичност , гъвкавост и блясък , благодарение на своите омекотяващи и успокояващи свойства ..
23.00 лв.
Производител: ROLLAND
Безсулфатен ултра мек балсам за честа употреба от цялото семейство    INSIGHT Sensitive Conditioner е деликатен балсам за хидратиране, улеснено разресване и придаване блясък на косата. Подходящ и за най-ч..
22.00 лв.
Производител: ROLLAND
БЕЗСУЛФАТЕН УЛТРА МЕК БАЛСАМ ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА ОТ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО    INSIGHT Sensitive Conditioner е деликатен балсам за хидратиране, улеснено разресване и придаване блясък на косата. Подходящ и за най-ч..
29.00 лв.
Производител: ROLLAND
Органичен серум за възстановяване и защита на косата от увреждане, заплитане и цъфтеж   INSIGHT Styling Repair Complex е серум за лечение на цъфтящи връхчета. Овлажнява и нежно разплита косата. Придава мекота и блясък.  Форм..
26.00 лв.
Производител: ROLLAND
INSIGHT Lenitive Scalp Comfort Cream е успокояващ и релаксиращ крем без изплакване за раздразнен, чувствителен и зачервен скалп.  Приготвен с екстракт от индийска смокиня и органично алое вера за интензивна хидратация на косата и нежно у..
19.00 лв.
Производител: ROLLAND
Съдържа екстракт от мащерка , която има антибактерялни и укрепващи свойства . Съдържа също комплекс от органичен чай и розмарин . Има антисептичен , успокояващ и балансиращ ефект при раздразнена кожа . Без соли и сулфати . Лосионът отстранява ..
38.00 лв.
Категории
Електроуреди
Маски за Коса
Обезцветители
Серия за Кожа
Серия за Мъже
Шампоани
Балсам
Електроуреди
Стилизанти
Лосиони
Терапии
Боя за Коса
bigen
rolland bg
saphir bg
fallen angel bg
alfaparf bg
bes bg
mi amante bg

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПРИ ПОРЪЧКА НАД 60ЛВ.

 

 

 

 

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

×

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

С ОПЦИЯ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

 

089 730 2223

×

089 730 2223

консултация и поръчка

089 730 2223

 

 

 

ГАРАНЦИЯ

×

ГАРАНЦИЯ

MОЖЕ ДА ВЪРНЕТЕ ПОРЪЧКАТА

 

 

 

 

×

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

при поръчка над 60лв.

 

преглед и тест

×

преглед и тест

с опция наложен платеж

ГАРАНЦИЯ

×

ГАРАНЦИЯ

Mоже да върнете поръчката

×