Филтри
 • Price
  лв. - лв.
 • Manufacturers
  0
 • Current
 • Терапия Alfaparf CELLULA MADRE Beauty Genesis Серум 12 Х 13 мл.
 • Mi amante Луксозен крем за коса ella - 175 мл.
 • Професионални кристали Alfaparf Liquidi Diamond 50 мл.
 • Шампоан Mi Amante Ella Renew Boutique с кератин 300 мл.

Серия маски UNA

Серия маски UNA

Формулите на продуктите са богати на реминерализиращи съставки .

Благодарение на хидротерапевтичните екстракти косата е добре поддържана .

Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Производител: ROLLAND
Предпазваща и овлажняваща маска за коса със сусамово масло и протеини за суха коса и скалп . Възстановява косата и предпазва от накъсване . Науката за растенията и хидротерапевтичната техника се обединяват в специфични професионални терапии за..
27.00 лв.
Производител: ROLLAND
Успокояваща маска с масло от жожоба за мека , лесна за разресване коса . Оставя косата естествено сияйна и блестяща . Науката за растенията и хидротерапевтичната техника се обединяват в специфични професионални терапии за скалпа и косата . Фор..
27.00 лв.
Производител: ROLLAND
Облекчава зачервената кожа и прави косата по-лесна за разресване .Науката за растенията и хидротерапевтичната техника се обединяват в специфични професионални терапии за скалпа и косата . Формулите на продуктите са богати с реминерализиращи с..
27.00 лв.
Производител: ROLLAND
С витамин А , Е , H , C интензивно действие за предпазване на косите от късане и раздвояване на краищата . Придава мекота и улеснява разресването . Науката за растенията и хидротерапевтичната техника се обединяват в специфични професионални тер..
27.00 лв.
Производител: ROLLAND
Съдържа кокосово масло , зехтин , растителни масла . Предотвратява накъсването на косата . Науката за растенията и хидротерапевтичната техника се обединяват в специфични професионални терапии за скалпа и косата . Формулите на продуктите са бог..
27.00 лв.

 

 

 

 

 

×

 

 

 

 

 

×

 

 

 

 

 

×

 

 

 

 

 

×

 

×

 

×

 

×