маска за коса

Професионални маски за коса

Всяка коса, дори най-здравата и красивата, се нуждае от допълнителни грижи освен правилното измиване с подходящ шампоан. За да се запази нейната жизненост, блясък и мекота, се налага използването на подходяща маска за коса. За съвременната жена, която има забързан темпоритъм, използването на професионални маски за коса се оказва истинско спасение, защото освен че са ефикасни, те спестяват време за приготвяне, а ефектът от тяхната употреба може да се сравни с ефекта след редовно посещаване на престижен фризьорски салон.

На страниците на profesionalnakozmetika.com можете да намерите богата гама от професионални козметични маски за коса, ефектът от употребата на които може да задоволи и най-придирчивите клиенти.

подхранваща маска за коса

Bes Silkat Nutrivio е маска за суха и увредена коса, изтощена от къдрене, боядисване и обезцветяване.Тя действа подхранващо и възстановяваващо върху косъма.Обогатена е с екстракт от ленено семе. Нанася се върху влажна коса по дължината на косъма и по краищата на косата с масажиращи движения. След 4 мин. косата се изплаква обилно с вода.

KEUNE KERATIN CURL TREATMENT е кератинова маска за къдрава коса, обогатена с етерични минерали, масло от малини и кератин. След употребата ú къдриците придобиват мекота, еластичност и блясък.

INSIGHT е маска за боядисвана коса. Съдържа екстракт от хина и комплекс от масла от манго, гроздови семки и макадамия. Спомага за поддържане на козметично придобития цвят и придава блясък на косата. След нанасяне върху измитата влажна коса се оставя да действа 5-10 минути и след това се изплаква обилно с вода. Не съдържа парабени, силикони, оцветители и парфюм.

Alfaparf Reparative е възстановяваща маска за увредена коса. Съдържа сърцевина от бамбук с високо съдържание на силиций, придаващ гъвкавост на косата. Екстрактът от ленено семе допринася за придаване на естествен блясък. Съдейства за запазване дълготрайността на цвета на косата. Оставя се да действа 5 минути върху измитата влажна коса и след това се изплаква обилно с вода.

Silkat R2 е възстановяваще маска, която действа в кортекса на косъма, като укрепва фибрата и поддържа необходимото ниво на кератин. Маската се оставя да действа 4 минути върху измитата влажна коса, след което тя се изплаква обилно с вода.

SAPHIR е възстановяваща маска, предлагаща интензивна грижа за прекомерно третирана суха коса. Съдържа формула, обогатена с екстракт от ленено семе за подхранване на косата в дълбочина, за да стане тя гладка, защитена и лесна за разресване.

KEUNE EXFOLIATING TREATMENT е маска против пърхот за ексфолиращо почистване на скалпа. Използвайте я след измиване на косата с ексфолиращ шампоан, като я нанасяте върху влажната коса, леко масажирайки скалпа, и след това изплакнете обилно. За постигане на максимални резултати е добре да се използва два пъти седмично.

Alfaparf Frizz Control Butter е заглаждаща маска, действаща като терапия с масло за дехидратираната коса. Придава мекота и подпомага да се постигне контрол при стърчащите и трудни за обработване коси. Съдържа масло от бадем, което я подхранва и я прави устойчива на влага. Спомага за дълготрайно запазване на козметично придобития цвят на косата. Използва се след измиване с шампоан от същата серия, като се оставя да действа 4 минути и след това косата се изплаква.

Следващото видео показва как се прилагат професионалните маски за коса:

Употребата на подходящо подбрани и умело използвани професионалните маски за коса ви гарантира възможността да се радвате на здрава, жизнена и красива коса.