online магазин за козметика

Удобството да пазаруваш в online магазин за козметика

Пазаруването в online магазин е един от най-приятните, бързи и лесни начини да намерим точно онова, от което се нуждаем, да го поръчаме и да го получим в разстояние на ден-два вместо да обикаляме от магазин на магазин в реалния свят. Виртуалното пазаруване е все по-предпочитано пред реалното, защото дори и да намерим търсеното на същата цена, ще сме си спестили много излишни главоболия.

Profesionalnakozmetika.com предлага лесен и достъпен начин за пазаруване на козметика online. На страниците на сайта ще намерите професионални козметични продукти от реномирани и предпочитани търговски марки, с които вие и вашата коса ще изглеждате още по-красиви и бляскави.

 

Начална страница

На началната страница за удобство на потребителите са представени текущите промоционални оферти (с намаления). Може да видите също така най-купуваните и най-новите козметични продукти за коса.

Страница Категории

От страницата Категории може да разгледате търговските марки, чиито козметични продукти за коса са предлагани от online магазина profesionalnakozmetika.com :

  • ALFAPARF MILANO е водещ италиански производител на професионална козметика за коса повече от 30 години и сътрудничи с невероятен успех на международно признати стилисти и центрове за красота.ALFAPARF MILANO
  • BES BEAUTY & SCENCE e марка на италианската фирма Cosmec, основана през 60-те години на миналия век в Милано. Марката присъства в над 76 страни и за нея работи широка дистрибуторска мрежа. Компанията се стреми да отговаря на нуждите на клиента и към разширяване на пазара си благодарение на иновативните си козметични продукти за коса.
  • BES BEAUTY & SCENCE
  • Bigen Speedy Color e марка професионална боя за мъже, която покрива бялата коса и ú придава мекота и блясък.
  • DRAW e търговска марка, която включва професионален серум за увредена коса, професионални маски за коса и професионални шампоани с висока ефикасност на своето полезно действие.
  • KEUNE CARE LINE е серия, съдържаща продукти за подхранване на косата и за балансиране на естествените функции на скалпа. Продуктите ú са обогатени с етерични минерали с естествен произход, които подсигуряват дълготрайно подобрение на състоянието на косата и скалпа.
  • KEUNE SO PURE е серия, представляваща чиста растителна етерична терапия, разработена след дългогодишни проучвания. Философията на серията е да създаде здрава и блестяща коса чрез добре функциониращ скалп с помощта на действието на растителни екстракти.

Това е само малка част от широката гама козметични продукти, които можете да разгледате на страницата „Категории” в online магазина.

Закупуване на ваучер

За да зарадвате свой близък по повод на рожден ден или друг празник, online магазинът предлага и опция „Закупуване на ваучер”. Достатъчно е само да познавате нуждите на този, когото бихте искали да зарадвате с подарък козметичен продукт за коса.

Условията за доставка са представени ясно и достъпно

Условията за доставка предвиждат стоката ще ви бъде доставена с наложен платеж чрез куриерските фирми ЕКОНТ или Speedy в рамките на 3 работни дни. Разходите за доставка са за сметка на купувача:

  • 5. 00 лв. до офис на ЕКОНТ или Speedy;
  • 7. 00 лв. до избран от вас адрес;

Посочените по-горе цени важат за доставки до 1 кг.

Когато покупката ви е над 60.00лв, магазинът поема разходите по доставката, но тя трябва да е адресирана до офис на ЕКОНТ или Speedy.

Забавлявайте се, докато пазарувате!