стилизиращи продукти за коса

Продукти за оформяне на прическа

Независимо от вида на косата – тънка или гъста, права или къдрава – добрата подстрижка не е достатъчно условие за оформяне на подходяща прическа. Дори и да използвате сешоар, кръгла четка, преса и маша, оформената прическа няма да има по-голяма дълготрайност без употребата на професионална козметика за стилизиране на косата. Когато ползваме професионални стилизиращи продукти за коса по-лесно можем да постигнем желания ефект и косата ни да придобие желаната визия.

Съвременният пазар на стилизиращи продукти за коса предлага богата палитра от средства за оформяне на прическа, но най-надеждни са професионалните стилизиращи средства като тези от професионалната серия Yellow, предлагана от водещата италианска компания Alfaparf Milano. Чрез употребата им ще постигнете желания ефект, без да увреждате косата си, а вида ви ще подсказва, че сякаш току що сте посетили престижен фризьорски салон.

професионална серия за стилизиране на прически

Професионалният активатор за къдрици Yellow моделира с лекота къдравата коса. С негова помощ къдриците се оформят и подчертават, без да ги отежнява, и те изглеждат еластични, подвижни и меки при допир. Предотвратява се наелектиризирането на косата, а къдриците остават оформени и подредени в продължение на целия ден. Косата придобива мекота и изглежда подхранена и хидратирана благодарение на съдържащите се екстракти от Алое вера и пшеничен зародиш. Употребата на професионалния активатор за къдрици осигурява защита от слънчевите лъчи чрез съдържащите се UV филтри. Малко количество от продукта, нанесено върху влажната коса, е достатъчно, за да я моделирате кичур по кичур. Косата се оставя да изсъхне по естествен начин.

професионален активатор за къдрици

Професионалният лак за коса Yellow със силна и трайна фиксация се използва върху леко влажна или суха коса. Той придава плътност и обем на всички типове коса. Можете да постигнете поразителен ефект само с няколко впръсквания върху косата от разстояние 20-30см и да придадете дълготрайност на всяка избрана от вас прическа било то в ежедневието, или по специален празничен повод. За постигане на по-голям обем на прическата нанесете лак и върху корените на косата. Лакът съдържа и UV филтри, които ще предпазят косата ви от въздействието на слънчевите лъчи.

 

Професионалната вакса Yellow спомага за постигане на блясък и моделиране на желаната прическа. Характерно за ваксата е това, че тя съдържа восък за разлика от гела и пяната, базирани на вода. Гъвкавостта, която придобива косата, третирана с вакса, позволява фиксиране и промяна на стила на прическата само с прокарване на пръсти през косата. Съдържащите се екстракти от Алое вера и пшеничен зародиш действат подхранващо и хидратиращо за косата и я превръщат в блестяща и копринено гладка. UV филтри ще я защитят от вредното влияние на слънчевите лъчи. Нужно е да поставяте вакса само върху чиста коса, независимо дали тя е все още влажна, или суха, но за по-добър ефект специалистите препоръчват нанасянето ú върху суха коса. Не нанасяйте голямо количество от нея, защото тя остава по косата до следващото измиване.

професионална васка за коса

Професионалната оформяща пяна за коса Yellow може да се използва за оформяне на по-прецизни къдрици или да се придаде обем на тънката коса. В същото време тя приглажда и оформя правата коса, като ú придава обем, без да я утежнява. Активните ú съставки правят третираната с пяната влажна коса лъскава до блясък. Използвана върху суха коса пяната позволява по-добър контрол над прическата и нейното сполучливо оформяне.

професионална пяна за коса

Доверете се на професионалистите, когато се грижите за своята коса.