грижа за косата

Ако косата боледува

Вид хронично увреждане на косата е нейният постоянен цъфтеж. Поне месец след посещение при фризьора косата не би трябвало да страда от този неприятен синдром.

Frizzy коса – с този термин се определя коса, характеризираща се с постоянна сухота, липса на блясък, лесно разхвърчаване, неуправляемо дори и с помощта на най-мощните стилизанти. Това е знак, че косата ви се нуждае от хидратиране и дълбоко подхранване.

Ако косата ви страда от различни болести в отделните си части – мазни корени, накъсващ се косъм и цъфтящи краища, може би трябва да вземете спешни мерки за нейното оздравяване.

Професионалната козметика е съобразена с различни нужди и може да спомогне за разрешаването на не един проблем при боледуваща коса.

Професионален балсам KEUNE CRISTAL ICE CONDITIONER с ментов екстракт

Прилаган с масаж на главата балсамът усилва циркулацията на кръвта в кожата на скалпа и има охлаждащ ефект върху него благодарение на съдържанието на етерични масла и екстракти от ментол и мента, а косата изглежда подхранена, бляскава и лесно се разресва. Козметичният продукт е без изкуствени цветни пигменти и аромати. Нанася се с леки масажиращи движения върху влажната коса и скалпа, оставя се да действа няколко минути и се изплаква обилно с вода. Препоръчителен е за всякакъв тип коса и е подходящ за ежедневна употреба.

Професионален подхранващ балсам Професионален подхранващ балсам HERGEN LEAVE IN ENRICHING  без изплакване

 

Този професионален подхранващ балсам е подходящ за сухи и тънки коси. Внася подхранващи съставки в структурата на косъма и възстановява хидролипидния баланс, без да омазнява косата.

След измиване с шампоан от същата серия разпределете малко количество от балсама по дължината и върховете на влажната коса, оставете да подейства за 2 минути и изплакнете обилно с вода.

 

 

 

 

 

Професионален подхранващ крем DETANGLING

Професионалният подхранващ крем улеснява и ускорява професионален подхранващ кремразресването на косата и третирането с преса при увредени коси.

Съдържащият се кератин го прави подходящ за изправяне на всеки тип коса, без да я накъсва.

Косата става кадифено мека, с блясък и лесна за разресване. Не съдържа формалдехид.

Има полуперманентен ефект – издържа 2-3 месеца. Приложим при много увредени коси за улесняване на разресването. Кремът се нанася с ръце, като се разпределя равномерно върху кичурите и се разресва с гребен. Не се изплаква.

Последователно се отделят кичури с дебелина не повече от 0.5 см и се минават на преса на 200- 210 градуса от 6 до 8 пъти. Изплакнете до пълното премахване на продукта. При много увредени коси не използвайте пресата на повече от 180 градуса.

Професионален подхранващ шампоан YELLOW ESSENTIAL

Подрхранващият шампоан YELLOW ESSENTIAL е подходящ за нормална или суха коса. Съдържа екстракти от Алое вера и пшеничен зародиш. Действа подхранващо, хидратиращо и възстановяващо върху косата, като ú придава мекота и блясък. Нанасяйте шампоана равномерно с масажиращи движения върху скалпа и изплаквайте обилно с вода.

Професионална кератинова подхранваща и изглаждаща маска KEUNE KERATIN SMOOTHING TREATMENT

Подхранващата маска с кератин е с изключително интензивно действие, което придава жизненост и сила на косата. Съдържащият се в нея кератин подхранва косата в дълбочина, подобрява еластичността на косъма и косата придобива неповторим блясък.

Своевременната и подходящо подбрана грижа за косата дава своето отражение върху вида ú. Не отлагайте грижите си за нея, ако искате да изглеждате с добре поддържана прическа.