Филтри
 • Price
  лв. - лв.
 • Manufacturers
  0
 • Current
 • Терапия Alfaparf CELLULA MADRE Beauty Genesis Серум 12 Х 13 мл.
 • Mi amante Луксозен крем за коса ella - 175 мл.
 • Професионални кристали Alfaparf Liquidi Diamond 50 мл.
 • Шампоан Mi Amante Ella Renew Boutique с кератин 300 мл.

Серия Il Salone

Серия Il Salone

 

 

Alfaparf представя новите продукти грижа за коса " Il Salone " . Серията е разработена в две линии за - за нормална до суха и за суха и увредена коса .

Линията за нормални до сухи коси съдържа шампоан , балсам и маска . Тайната на здравата коса вече е разкрита . Комбинацията от млечни протеини и пшеничен зародиш дава сила и живот на увредената коса. Формулите им са разработени така , че да не утежняват прическата уверяват експерти. Шампоанът е маркиран с етикета "митичен" , а балсамът - "епичен" , с което се харектеризира действието на всеки от тях . Маската от серията е сакрално "иконична" , като слага финала за постигането на подхранване и блясък на косата.

Линията за прекалено суха и увредена коса съдържа шампоан и маска. Амбициозният етикет "прославен" към шампоана е напълно оправдан. Свойствата на екстракта от бамбук , който е изключително ценен за възстановяване структурата на косъма доказват това. Балансираното съдържание на пшеничен протеин и серамиди комбинирани в маската я превръщат в незаменим съюзник в битката за витализиране на увредената структура на косъма. Комбинацията от двата продукта носи удивителна бързина в постигането на здрава и жизнена коса. 

Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Производител: ALFAPARF
Изключително качествен професионален балсам за коса нa фирмата Alfaparf, който подхранва и перфектно разресва косата , благодарение на разнообразието от витамини и млечни протеини , които съдържа във формулата си.Подходящ е за всяк..
23.80 лв.
Производител: ALFAPARF
Изключително качествен професионален балсам за коса нa фирмата Alfaparf, който подхранва и перфектно разресва косата , благодарение на разнообразието от витамини и млечни протеини , които съдържа във формулата си.Подходящ е за всякакъв вид коса...
14.80 лв.
Производител: ALFAPARF
Професионален шампоан за коса  с дълбоко възстановяващо действие.Подходящ за сухи , боядисани  и изтощени коси.Формулата му съдържа екстракт от сърцевината на бамбук , която има изключително реконструиращо действие върх..
23.80 лв.
Производител: ALFAPARF
Тази маска за коса е подходяща за всеки тип коса.Тя нежно хидратира косъма и го подхранва в дълбочина без да го омазнява или утежнява.Във формулта и влизат всички необходими витамини за възстановяване струкрурата на косъма и има богато с..
14.20 лв.
Производител: ALFAPARF
Тази маска за коса е подходяща за всеки тип коса.Тя нежно хидратира косъма и го подхранва в дълбочина без да го омазнява или утежнява.Във формулта и влизат всички необходими витамини за възстановяване струкрурата на косъма и има ..
23.80 лв.
Производител: ALFAPARF
Тази професионална маска за коса е изключително подходяща за сухи, изтощени и третирани коси.Тя перфектно хидратира косъма и го подхранва в дълбочина. Не омазнява и не утежнява косата.В иновативната и формула се  съдържат вс..
14.20 лв.
Производител: ALFAPARF
Тази професионална маска за коса е изключително подходяща за сухи, изтощени и третирани коси.Тя перфектно хидратира косъма и го подхранва в дълбочина. Не омазнява и не утежнява косата.В иновативната и формула се  съдържат всички нео..
23.80 лв.

 

 

 

 

 

×

 

 

 

 

 

×

 

 

 

 

 

×

 

 

 

 

 

×

 

×

 

×

 

×